18.7

först var mitt BMI 21.0

Mitt BMI just nu är 18.7 :'/

Min målvikt: 50 eller mindre.

[x] 63 kilo.
[x] 62 kilo.
[x] 61 kilo.
[x] 60 kilo.

[x] 59 kilo.

[x] 58 kilo.

[x] 57 kilo.

[x] 56 kilo.

[ ] 55 kilo.

[ ] 54 kilo.

[ ] 53 kilo.

[ ] 52 kilo.

[ ] 51 kilo.

[ ] 50 kilo.


inte uppåt.

Jag vet inte ifall det är min våg som verkligen suger eller om det är jag som verkligen suger. igår stod den på jävligt mycket för mig alltså, jag väger oftast 55-57 men igår stod det 64 och jag bara stod och stirra och fick panik men imorse stod den på 56 igen. jag vet inte om de tär möjligt men jag åt ju faktist mkt srkäp mat i två dagar :/.. och igår åt jag bara kyckling och melon. så jag vet inte om det faktist stämde.. men nu är jag iaf tillbaks nere på 56 kilo och jag ska fortsätta neråt!! mkt neråt!! det är inte så många som skriver hit men alltså om ni har samma "problem" så skulle det vara jätte kul om ni skrev det är alltid kul att prata med någon som har det likadant. jag ahr ju min bästa vän men hon är ute hela tiden haha bra för henne tråkigt för mig :( så ja skriv gärna :)












Kämpa mer!!

Smärta är bara för stunden. Det slog mig idag när jag var på jobbet, jag menar jag har varit olycklig med vikten och så ända sen allt detta började, i mitten av 7an alltså för 4 år sedan. Ja på jobbet jag bara fick en äcklig känsla som vanligt men jag blev helt förstörd på något sätt jag tänkte bara på hur fet jag var. ja jag tycker verkligen att jag är fet och äcklig när jag ser mig själv ibland men verkligen inte ofta kan jag tycka att jag ser lite smal eller nej inte smal men lite normal. och andra säger det men jag ser det bara inte, jag kunde det förut men nu tycker jag och känner jag mif fetare för varje dag. jag vill inte känna så men jag vill bli smal och det går inte med att träna jag kan bara inte. så jag väljer denna väg och det har påverkat mig. för jag antar att jag är "sjuk" och att jag blir "sjukare" för varje dag nu. för det blir bara värre och värre. jag har sagt detta hur många gånger som helst, till mig själv alltså eller till min bästa vän som är den som vet det och hon känner som jag och försöker gå ner i vikt på samma sätt. men ja detta har jag sagt så många gånger, detta är det jag verkligen vill mest i av allt i hela världen varför är jag då så jävla svag och kämpar inte mer, kämpar mest för detta. jag är sockerberoende men för fan jagt får väl kämpa emot det. jag blir så jävla arg på mig själv...






MIN största dröm!

Ja min största dröm är att se ut som Mary kate, så som hon ser ut på denna bild.
Men i nu läget är jag inte det minsta i närheten...


 

först var mitt BMI 21.0

Mitt BMI just nu är 19.0 :'/

Min målvikt: 50 eller mindre.

[x] 63 kilo.
[x] 62 kilo.
[x] 61 kilo.
[x] 60 kilo.

[x] 59 kilo.

[x] 58 kilo.

[x] 57 kilo.

[ ] 56 kilo.

[ ] 55 kilo.

[ ] 54 kilo.

[ ] 53 kilo.

[ ] 52 kilo.

[ ] 51 kilo.

[ ] 50 kilo.


Nya bloggen.

nu är det gjort. jag flyttade min thinspo blogg till denna bloggen istället. Så jag börjar väl direkt med lite thinspo på Hanna Beth. Och ja idag har jag varit ganska duktigt, dagens intag blev - vatten, juice, halv honungs melon, kyckling utan det äckliga skinnet, usch det äter jag aldrig!


















RSS 2.0