Hemma <3

åååååh nu är jag äntligen hemma. hade kunnat stanna också såklart<3 men nu sitter jag ny duschad här hemma :) har laddat ner twilight filmen och ska se på into the wild först och ett helt flak power king har jag <33333 och ja jag vägde mig på en "expert" våg eller vad jag ska säga när jag var borta hahaaa det visade sig att jag vägde 54 WWEEHHOO :) trodde 56 jag :o min våg suger.. aja nu ska jag se into the wild. skriver kanske efter :D <3

Seg

Nuuu äntligen kan jag skriva :) jag är hos min PV men dom har inte trådlöst internet och självklart fick inte jag ha internet sladden :P den skulle han ha. men nu är han i skolan och då har jag deeeen!  jag hade hoppats på att få åka till gbg med min bäste vän S men hon skulle vara barnvakt på tisdagen :( och hon får pengar på fredag och då är jag nog inte kvar här. men du S om du läser detta kan vi väl åka ändå även om du inte har pengar haha ;D och vilken tid skulle du vara barnvakt :) ?

aja vikten går allt fint fint, det går neråt. har inte ätit mat på mkt lääänge :D


ååh.


OBS! ursäkta min kassa stavning men jag skriver fort och orkar inte ändra. ni fattar  nog ändå ;)

idag är jag ju ledig så jag skulle egentligen sovit läääänge. men nej nej, jag fick ett samtal kl 8 :( sen kunde jag inte somna om. så nu har tittat på lite serier :) och ja jag ska faktist väga mig om nån min. jag läste igenom heeela informations grejen på min nya medecin och aj aj vad rädd jag blev det stod inte dåligt med biverkningar och dom var vanliga! och ungdomar under 18 hade riktigt skrämmande. och jag är ju inte 18 än heh. men iaf några som var "bra" biverkningar var viktminskning och att man inte har någon aptit. hahah.. ja ja.. idag tog jag första tabletten, får se hur detta går. just nu kollar jag massa bilder på Mischa Barton, fin fin är hon!

jag har redan fått 3 av dom typ 10000 biverkningarna. men mamma hjälper mig :) hon ska köpa bubbel vatten och så :)


och dumma jag som typ hets ätit :( men idag har jag börjat om igen en ny start för vikten och medecinen och allt. heh. men tyvär så har jag gått upp :( min våg är kass så vet inte ifall jag gått upp ett halv kilo eller ett kilo. men vi säger ett kilo. så nu ser det ut så här :(


det är fortfarande under 19 bmi så enligt världen är jag 5% underviktig iaf. jag är nog mer 5% överviktig. jäkla skit. 

först var mitt BMI 21.0

Mitt BMI just nu är 18.5 :'/

Min målvikt: 50 eller mindre.

[x] 63 kilo.
[x] 62 kilo.
[x] 61 kilo.
[x] 60 kilo.

[x] 59 kilo.

[x] 58 kilo.

[x] 57 kilo.

[x] 56 kilo.

[ ] 55 kilo.

[ ] 54 kilo.

[ ] 53 kilo.

[ ] 52 kilo.

[ ] 51 kilo.

[ ] 50 kilo.



trött.

jag ber om ursäkt för att jag inte skrivet något. men 2veckor framåt kommer jag vara som en deprimerad kossa. idag har jag fått mina tabletter. börjar imorgon. det ska hjälpa mig så jag orkar och mår bättre o mindre ångest och bla bla. men förmodligen kommer jag i början att vara den där kossan. och jag ska bort i en vecka också. men jag tar med mig datorn<3 fyyyy tusan. imorgon ska jag nog färga håret igen, lite mer brunare. har ful mellan blond nu :( aja hoppas det går bra för er andra med vikten och allt :) jag vill träffa min kompis S när jag åker bort till min förra hem stad. saknar henne. är i stort behov av att åka till gbg med henne <3 eller vad säger du :) ? ring mig gärna när du läser detta<3


och tänkte precis på min blivande fd vän, hehe. orkar inte med henne. hennes värderingar är SJUKA hela hon är SJUK. usch jag känner mig jävligt falsk och äcklig som fortfarande är vän med henne och låtsas som ingenting. men nu är jag så jäva trött på all skit. hon har en pojkvän som hon är fövlovade med och vart tsm med i snart 3år. och hon sa en gång att hon visste en tjej och en kille som hade öppet förhållande och kunde va med andra men dom var förlovade, det var hon skit sur för och tyckte det var äckligt för man ska vara förlovade med den man vill vara med resten av livet. mm men vad faaaaaaan har inte hon gjort mot sin pojvkän i 3 år. hon har haft sex med över 8 olika killar medans hon varit tsm med han och nu är hon kär i en av killarna, den hon senast var med. men den killen hon är otrogen med hade varit otrogen mot henne. HAHAH KARMA ÄR EN BITCH :') aja hon ringde mig och grät och bla bla undra ifall vi kunde träffas dagen efter, och hon grät och då visste jag inte vad det var pga. så ja sa ja. och nästa dag träffades vi då sa hon att det var om han hon är otrogen med. och då sa jag till henne.. jaha aja, jag är din "vän" så jag ska säga sanningen till dig även om du inte vill höra den. men jag skulle in på ett samtal så jag tänkte berätta allt efteråt när vi skulle fika. för jag skulle säga mkt. men hon tjatade som hon alltid gör så till slut sa jag OKEJ, och jag berättade att det hon gör är så jävla fel och att man ska vara med en om inte båda i förhållandet tkr det är okej, och bla bla sa lite saker. och efter det sa hon aaa men då kan jag ju inte berätta vad han gjort. och jag sa jo det kan du men jag får väl säga vad jag tycker och jag har själv varit med någon som varit otrogen mot mig så jag vet hur jävla ont det gör sa jag men hon nej nej hon blev sur hon. och nu ska sanningen fram. JAG HATAR HENNE MED HELA MITT SVARTA HJÄRTA!!! USSSSCH!!!!!!!!!!!! slampa.


hehe :) var bara tvungen att få det ur mig. och som jag och bästa S sa, Karma är en bitch :D <3333333


den bruna hår färgen vill jag ha. och hennes hår med :) <3


ben.

Dom här benen är väl ok. Men jag vill ha smalare än dessa ändå!
Vad tycker ni?




tips från..

Jag hittade massa långa listor med tips. detta är kopierat ifrån http://thin.bloggagratis.se/

Få dig själv att sluta äta

När du känner att du vill äta, tugga sockerfritt tuggummi. Va bara nog med att kolla upp hur mycket kalorier du får i dig. De flesta tuggummi har 5 kalori per bit.

Ät väldigt sakta så kanske maten inte är så intressant mera.

Ät med kinesiska pinnar. Då tar det längre tid, och mer kontrollerat.

Ät med fel hand.

Ät vid en spegel, helst naken, och se hur mycket du vill äta då?

Ha mycket salt eller något annat äckligt på så att du inte kan äta så mycket av maten.

Välj en sak varje dag, t ex ett äpple. Skär det i 4 bitar, ät en bit till frukost, en bit till lunch, en bit till middag och en bit till kvällsmat.

Börja hata smör. Bara lite smör kan ha massor av kalorier.

Ta ett polaroid kort på dig själv i bara underkläder. När du vill äta, kolla på det och se allt fett du redan måste bli av med. Har det i din plånbok varje gång du går någonstans det finns mat.

När du är ensam hemma och du vill äta, låtsas att det är någon där hos dig. Tänk på vilken gris de skulle tycka du var om de såg dig äta allt det där.

Om du bor ensam och vill äta, köp mat så att det bara räcker för en dag, sen finns det inte mer mat.

Borsta dina tänder jätteofta. Vem vill förstöra den goda mintsmaken med mat? Dessutom smakar det mesta äckligt att äta efter att du borstat tänderna, så varför äta då?

Ta reda på vad som får dig att äta. Om det är för att du är uttråkad, ha jämt något att göra. Om det är stress, meditera eller något liknande.

Ha ett gummiband runt midjan och dra åt när du vill äta. Du kommer träna dig själv att inte vilja äta.

När du vill äta någonting du inte borde, så skriv ner alla anledningar till att du inte borde äta det, och läs det 20 gånger.

Om du känner behov av mat, räkna lååångsamt till 100, och det kanske går över.

Om du bor ensam och inte får besök ofta, sätt upp avskräckande bilder på feta människor på kylskåpet.

Bor du inte ensam, sätt upp bilder på feta kändisar.

Drick kaffe tills du blir mätt. Om du dricker på tom mage, känner du dig lite illamående och vill inte äta.

Om du gör mat själv, till dig själv eller till familjen, ha i något äckligt som t ex för mycket vitlök. Då kommer du inte vilja äta så mycket.

Ät inte laxeringsmedel, det hjälper inte. Det som kommer ut har redan tömts på kalorier.

Läs mer. Skaffa bibliotekskort.

Skriv så mycket du kan, t ex dagbok, noveller o dyl.

Ring någon.

Fönstershoppa.

Om du gillar piercing, pierca dig varje gång du har uppnått ett vikt-mål.

Istället för att köpa mat, köp blommor till dig själv! Mat är deprimerande, men blommor gör dig glad!

Gör dig själv illamående, då kommer du inte äta!

Bränn egna pro-ana skivor och dansa till dem.

Tänk högre tankar om dig själv! Du är för bra för att stoppa DET DÄR i din kropp!

Planera dina mål, och skriv ner dina planer för dagen. Vad ska du göra först? Vad ska du köpa?

Spara pengarna som du skulle ha spenderat på ett mål mat i en burk. Kolla hur pengarna växer!

Prenumerera på ett magasin, thinspiration levererat till din dörr varje månad.

Köp smala kläder, ha dem hängande i din garderob jämte dina vanliga kläder och tänk på att du inte kommer i dem!

Kolla andra människor som äter, och känn dig överlägsen! Du behöver inte den där maten. De matar deras feta kroppar och blir bara fetare!! Du kan se dem växa!! Usch!

Variera din diet, eller sluta ät helt ett tag. Fasta inte i 5 dagar och sen ät skräpmat eller väldigt mycket.



Undanflykter för att slippa äta!

* Säg att du precis har ätit.

* Säg att du åt jättemycket till frukost/lunch och att du äter någonting senare.

* Säg att du har ont i magen/huvudet och tar en värktablett eller en kopp te istället.

* För att få det att se ut som att du har ätit när du får någon på besök eller din familj kommer hem, ta fram en tallrik, bestick mm och smeta ut sås och/eller annan mat på, och lämna det i diskhorn. Om du bor med någon, släng lite mat så att de tror att du ätit.

* Säg att du har tandvärk och det gör ont att tugga.

* Om du har föräldrar som alltid vill äta tillsammans med dig, gå med i en klubb eller börja spela en sport som går ivägen för att äta tillsammans med dina föräldrar.

* Om du är arbetssökande, försök att hitta ett jobb som gör att du måste arbeta över måltiderna tillsammans med familjen, eller om du har jobb, säg att du åt på jobbet.

* Säg till dina föräldrar eller sambo att du ska äta hos dina vänner. När du är hos dina vänner, säg att du redan har ätit hemma.


H2O är utan tvekan Anas bästa vän.
Det neutralisera magens syra, göra att magen inte mullra,
rengör din kropp, och gör att du kan uthärda timmar utan att tänka på mat.

Man ska dricka ungefär 10 glas vatten per dag.

Drick med juicen av citron i vattnet.

Om du dricker varmt vatten känner du dig varm i kroppen och mätt.

Drick vatten en halvtimme före du ska äta, och smutta på det när du äter.

Om du får riktigt svårt huvudvärk är det antagligen torka,
så drick massa vatten. Du kan inte leva utan vatten.
Man kan leva utan mat så länge man har vatten att dricka.
Man kan inte överleva utan vatten i en vecka.



Höj ämnesomsättningen

Ät kryddstark mat. Det höjer ämnesomsättningen.

Drick isvatten. Det höjer ämnesomsättningen, gör att du känner dig mätt, och gör din hy vacker.

Grönt te höjer ämnesomsättningen, och det har inte några kalorier.

Sitt med rak rygg. Då bränner du minst 10% mer kalorier än om du inte sitter rakt.

Ät/drick äppelcidervinäger.

Träningsvideor.

Ta kalla duschar, för din kropp bränner kalorier när den försöker få upp din kroppstemperatur.

Bor du ensam, sänk rumstemperaturen med 10 grader.

Träna varje dag, även om det bara är i 20 minuter. Det är bättre än ingenting alls.

När du är på jobbet/i skolan, och inte kan röra dig, skruva på dig och rör dig i stolen hela tiden. Stampa med fötterna, slå på knäna, vadsomhelst för att höja din ämnesomsättning.

När du sitter vid datorn, gå upp varje 20:de minut och hoppa 25 hopp så att din ämnesomsättning inte stannar av för mycket.



Lite mer tips

Låt INGEN omkring dig få veta att du är ana. Men det är toppen att ha Internetvänner. Berätta inte för någon, även om du är 100% säker på att din vän förstå, det är för stor risk att ta.

Ät vitaminer! Kalcium och järn är superviktigt.

Bli vegetarian eller vegan, då får du oftast laga din egen mat.

Om du äter, ät BARA när andra kollar på. Alla andra kalorier är förgäves.

När du tränar, lyssna på musik eller kolla på tv. Det får tiden att gå snabbare.

Om du får hungerkval, kryp ihop till en boll.

Vill du hetsäta? Drick tre stora glas vatten, eller drick lite vinäger. Det får din mage att kännas kontig, och du vill inte äta.

Ha en mat dagbok.

Thinspiration är din bästa vän. Tror du att du har blivit smal? Kolla in modellerna och de vet sanningen.

Lär dig en ny hobby. Vadsomhelst som får dig att sluta tänka på mat.

Ät ingenting större än din knytnäve. Måste du sträcka på munnen är det för stort.

Kolla ALLTID kalorier mm. Något som är fettfritt kan vara smockfullt med kalorier, och det vill du inte äta.

Om dina magra vänner äter mycket, betyder det INTE att du kan göra det samma.

Kolla på dina feta vänner. Kolla på hur mycket de äter. Äckligt, eller hur? Vill du bli som dem?

ÄT INTE GODIS! Om du är tvingad till att köpa godis o dy (i bio situationer osv.) försök att köpa så lite som möjligt. Köper du godis i en påse, och är på bio, kan du ha den i handväskan och låta lite (mycket) av godiset falla ner i väskan, så att du senare kan kasta det.

Kolla på dig själv varje dag, naken om det är möjligt. Se du fettet? Vill du verkligen äta?

Att äta är DÅLIGT, att inte äta är BRA.

Lär dig att älska den tomma känslan i magen. Du kommer känna dig konstig om du fyller den igen.

Tugga sockerfritt tuggummi.

Om du är riktigt hungrig, sug på en lågkalori hårt godis, så kommer du känna dig mät.

Ha ett mål varje månad om hur mycket du ska gå ner i vikt.

Gör en lista på alla anledningar som DU vill bli smal. Läs varje morgon det första du gör.

Va med en kompis.



anledningar till att vara smal

Feta personer blir sjuka, får diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, och de dör tidigare.

Feta personer får celluliter.

Det är inte så stor risk att du blir matförgiftad om du är Ana.

Du blir inte utsatt för alla kemikalier och sådant som de stoppar i maten.

Du blir inte lika svettig under varma dagar som en fet människa blir.

Om du är smal visar det att du har styrkan att leva utan mat.

Det är lättare att älska sig själv när man är smal. Och det är lättare att älska smala personer än feta personer. Hur fina de än är längst inne.

Det är bekvämare att vara smal än fet.

Att inte ha en perfekt kropp tyder på att man inte har ett perfekt inre.

Smala personer har en viljestyrka som feta människor inte har.

"Ana" låter så mycket bättre än "tjockis".

Att vara mätt är ÄCKLIGT!

När du är smal kan du ha på dig små kläder och kläderna ser snyggare ut på dig än om du är fet.

Killar (och tjejer också för den delen) gillar smala tjejer, och är du smal vill de ha dig.

Om du är smal kan du se andra smala snygga tjejer utan att bli avundsjuk, och alla andra tjejer är avundsjuka på dig istället.

Det är lättare att bli en supermodell eller en skådespelerska! Människor kan missta sig och tro att du är en supermodell eller skådespelerska. Ärligt, hur många feta skådespelerskor, modeller och sångerskor känner du till?

Inget ser värre ut än att vara fetare än de andra i ett gäng. Det är snyggt att vara smal, och att vara smal är inne.

Feta får inte samma respekt som smala får.

Att simma är kul, men det är inte kul att bli tagen för en val.

Ordet fet kommer bara att användas mot dig i sarkastiska syften om du är smal.

Om du är smal visar det att du har kontroll.

Ingen vill se en fet människa dansa.

Du kommer inte att ha några problem att se sexig ut.


vad jag brukar göra.


Har inte ätit alls mkt på 3 dagar. provade att dicka varm vatten och usch vad äckligt det är :S
jag ska väga mig lite senare idag så jag skriver mer snart.


Undanflykter för att äta. iaf lite av sånt som jag gör.
jag gör mat, värmer i micron eller lagar med efteråt ger jag det till min hund så dom ser att det är mat borta.
jag säger att jag verkligen inte gillar mat. jag har börjat säga att jag nästan inte gillar någon hehe. bara 5rätter typ.
säger att jag är trött eller ont i magen men om man säger att man har ont i magen kan dom även tro att det är för man inte ätit.  om man inte har hund så är det inte så bra att slänge i soporna ifall den/dom du bor med mistänker att du har ät problem så kan dom ju faktist kolla. så offra dig med att gå ut och slänga någonstans låångt borta. då får du även en promenad ;>

För att slippa vara hungrig eller sugen på något.
det jag gör oftast är att jag dricker mig mätt. jag har kex hemma som inte är några kcal i och sånt. så dom äter jag ooofta sen dricker väldigt mycket.

Slippa vara så trött.
jag dricker ofta Power King, sockerfria dricker. tyvär så hatar jag ju kaffe. så för mig blir det sprite zero, cola zero, power king sugarfee, red bull sugarfree och sånt. och koffein tabletter finns ju även.



lepigen x-strong


Jag hade aldrig tidigare hört om lepigen x-strong föräns jag läste på sofies blogg (http://needtobethin.blogg.se/) och hon tyckte att den hade varit bra även hennes kompis tyckte det. så jag gick ut på internet och läst om den. och den verkar bra så jag ska på något sätt skaffa det och starta med det :D men det enda dåliga var att det var lite dyrt :( aja..


Ursäkta igen.

jag har så lite ork med att göra saker nu för tiden så jag glömmer blggen och sover eller tittar på film hela tiden. fy mig. men nu ska jag verkligen försöka pga en viss sofie? http://needtobethin.blogg.se/ som skrev till mig :). nu ska jag iaf väga mig :)


dagens intag -
En liten skål med flingor.


& min vikt nu då. jahopppp jag vägde 55kilo.. 5 kilo kvar.

först var mitt BMI 21.0

Mitt BMI just nu är 18.2 :'/

Min målvikt: 50 eller mindre.

[x] 63 kilo.
[x] 62 kilo.
[x] 61 kilo.
[x] 60 kilo.

[x] 59 kilo.

[x] 58 kilo.

[x] 57 kilo.

[x] 56 kilo.

[x] 55 kilo.

[ ] 54 kilo.

[ ] 53 kilo.

[ ] 52 kilo.

[ ] 51 kilo.

[ ] 50 kilo.




Miranda kerr <3


bläää.

Jag har verkligen ingen ork. jag bryr mig inte längre. eller jo jag bryr mig men jag orkar fan inte. bläää. det känns som att jag aldrig kommer klara det. ibland funderar jag på att bata ge upp. men jag vet hur mkt jag vill detta! så nu idag ska jag fan träna. får bli i hemmet haha men bättre än inget!!! tror jag ska börja spy upp all skit mat igen. usch jag får börja om igen. i början är det så jävla svår toch äckligt. men efter ett tag om man gör det regelbundet så vänjer man sig. aja nu bhövs det thinspo!!!!!!








































TIPSA :D <3

ifall ni vet någon sida som ungefär min, alltså med thsinpo eller någon som skriver om det.
så tipsa gärna om ni har tips :) PUSSSSSSSSSSSS!


Sanningen.

Nu ska sanningen fram. jag har inte skrivit på ett tag. för efter det senaste inlägget gav jag upp. vet inte varför men jag slutade bara. jag åt normalt utan att nästan tänka på det. om jag tänkte på det så störde det mig inte. men nu är det tillbaks. jag har suttit och kollat på en massa biler på mary kate och fler. idag tog jag en ledig dag. är allmänt trött och har ingen ork idag. jag ångrar att jag gav upp jag var för helvete nere på 54.5 och nu är jag uppe i 57.. dör lite smått. men jag ska klara det igen! jag vet vad jag vill. och nu får jag även hjälp med tal förmågan och min hjärna. HAHA. nästa vecka ska jag träffa henne igen och på onsdagen ska jag träffa läkaren för att se vad som kan hjälpa mig. jaa-aa. jag saknar min bäste vän. vill bara åka utomlands med henne och sola vara spinkiga och supa. men snart är vi 18 om 2&3 månader då blir det pubben min bäste vännn :). och tillbaks till vikten nu då. för min del blir det bara sockerfri power king. tur för mig att jag går över 5kilometer på måndag, tisdag & onsdagar. tänkte dra till gymmmmet på torsdagar eftersom jag är ledig då. så från 11.00 till 15.00 hehe 4 timmar. härligt. ska inte köra sten hårt i fyra timmar ta det lite lungt men så länge ska jag vara där. mm. ifall någon har tips på dieter så skriv gärna!! tråkigt när ingen skriver. buu!


men jag hade tänkt mig - Power King (sugarfree), bubbel vatten, melon, gurka. sen vet jag inte. nu kör vi igen! ska verkligen försöka blogga mer. nu har jag trådlöst internet så tar kanske med på resorna. hehe. fast vill köpa en ny och mindre bärbar dator. min är så stor. men men har inga pengar just nu... hmm. det suger!!

aja här är lite bilder <3
lite blandat, dåliga bilder, gammmmmmla, nyare, och mest mary kate lite ashley och bla bla :)



























RSS 2.0